Sekiz çocuk annesi Filistinli kadının katili serbest bırakıldı

Sekiz çocuk annesi Filistinli kadının katili serbest bırakıldı

Siyonist terör çetesi mahkemesi, Filistinli Aişe Er-Rabi’yi katleden işgalciyi şartlı tahliye etti.

İşgal rejimi mahkemesi, Filistinli kadın şehit Aişe Er-Rabi’yi katleden Yahudi işgalcinin şartlı tahliyesine ve ev hapsine çıkarılmasına karar verdi.

Yahudi işgalcinin avukatı, mahkemenin kararının müvekkili aleyhinde toplanan delillerin yetersiz olduğuna işaret ettiğini öne sürdü.

Selfit vilayetine bağlı Bidya köyü sakinlerinden sekiz çocuk annesi Aişe Er-Rabi, geçen yıl 12 Ekim’de şehit oldu.

Er-Rabi’nin eşi ve dokuz yaşındaki oğluyla köylerine dönmek üzere bindiği otomobile yol üzerinde bir Yahudi işgalcinin attığı kaya parçası, aracın ön camını kırarak Filistinli kadının başına isabet etti.

Aişe Er-Rabi, eşinin ve oğlunun gözü önünde olay yerinde şehit oldu.

İşgal güçleri himayesinde Batı Yaka'da terör estirmeyi sürdüren Yahudi yerleşimciler, her fırsatta Filistinlilere, evlerine ve işyerlerine saldırıyor, araçlarını ve ekili tarım arazilerini tahrip ediyor.

Yahudi işgalcilerin saldırılarına göz yuman siyonist ordu, baskınlar sırasında işgalcilerin Filistinlilere saldırması durumunda bile Yahudi işgalcileri koruyor ve olay yerinden güvenli bir şekilde uzaklaşmalarını sağlıyor.

Yahudi işgalciler işledikleri suçlar sebebiyle gözaltına alınıp işgal rejimi mahkemelerine çıkarıldıkları zaman da mahkemeler tarafından korunup kollanıyorlar.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.