Şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

Şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

Muş’ta etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur hayatı olumsuz etkilerken çatılar yerinden uçtu, üniversite öğrencileri yolda kaldı.

Muş’ta dün akşamdan itibaren şiddetli rüzgar ve yağmur etkili oluyor. Şiddetli rüzgar ve yağmur hayatı olumsuz etkilerken merkez Muratpaşa Mahallesi'nde yerinden uçan çatılar elektrik kablolarını kopardı. Muş Alparslan Üniversitesinde de (MŞÜ) dersler iptal edildi.

Derslerin iptal edilmesinden dolayı durağa yığılan öğrenciler otobüs bulamayınca yağmurun altında uzun süre beklemek zorunda kaldı. Durakta otobüs bulamayan öğrenciler yağmurlu havada merkezden 7 kilometre uzaklıkta bulunan üniversite külliyesinden yürüyerek gelmeye çalıştılar. Bazı öğrenciler yolda durdurdukları araçlarla merkeze gelirken bazıları ise yürümeye devam etti.

Duruma tepki gösteren öğrenciler, otobüs sıkıntısını sürekli yaşadıklarını ve sürekli mağdur edildiklerini dile getirerek duruma bir çözüm bulunması gerektiğini söylediler.

Şiddetli rüzgar ve yağmurdan dolayı derslerin iptal olduğunu aktaran İslami İlimler öğrencisi Suat Cucun, sürekli ulaşım sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, “Dün akşamdan beri yağmur ve şiddetli rüzgar etkili oluyor. Derslerimizde iptal olunca durağa geldik. Yalnız her zaman olduğu gibi yine durakta araç bulamadık. Biz bu sıkıntıyı sürekli yaşıyoruz. Bazı arkadaşlarımız yürüyerek ve otostop çekerek merkeze ulaşmaya çalışıyor. Bizde burada araç gelmesini bekliyoruz. Durakta yaklaşık 200 öğrenci var ama sadece bir araç gelmiş. Artık bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler