Siirt Belediyesinden pet şişeyi getir bez çantayı al

Siirt Belediyesinden pet şişeyi getir bez çantayı al

“Sıfır Atık Projesi ”ne Siirt Belediyesinden tam destek geldi. Kampanyada doğaya zarar vermemek ve doğayı korumak adına 5 pet şişe getirene bir bez çanta hediye ediliyor.

Siirt Belediyesi, geri dönüşümün hassasiyetine dikkat çekmek ve atıkların geri kazanılması çalışmaları kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne 5 plastik pet şişe getiren Siirtlilere, bez alışveriş çantası hediye edilecek.

Siirt Belediyesi çöp, yol, su, yeşil alan, sosyal yaşam, toplu taşıma, kültür ve sanat gibi birçok alanda hizmet ediyor. Sıfır Atık Projesine destek veren Siirt Belediyesi daha önce şehrin belirli yerlerine yerleştirilen Atık Getirme Merkezleri kurulumunu yapmıştı. Bu kapsamda Sıfır Atık Projesi çalışmalarına devam eden Siirt Belediyesi “Gelecek için Geri Dönüşüm Başlıyor Projesi" uygulamaya başladı. Gelecek için Geri Dönüşüm Başlıyor Projesi kapsamda başlatılan kampanya ile 5 pet şişe ile Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelen duyarlı vatandaşlar bez çantalarını alıyorlar.

"Sıfır Atık Projesi"ne destek vermek ve aynı zamanda geri dönüşümün hassasiyetine dikkat çekmek maksadıyla böyle bir kampanyaya imza attıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, “5 pet şişe ile siz de geri dönüşümü başlatabilir, bez çanta hediyemizle geleceğe katkıda bulunabilirsiniz. Bu şekilde hem geri dönüşüme katkı sağlamış hem de hemşehrilerimize, günlük kullanım malzemesi haline gelen bez çantaları ulaştırmış olacağız." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler