Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü kalite yönetim sistemi belgesini aldı

Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü kalite yönetim sistemi belgesini aldı

​Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi"ni aldı.

Hizmet kalitesini hızla iyileştirerek geçtiğimiz nisan ayında Türk Standartları Enstitüsüne ISO 9001:2015 başvurusunda bulunan Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü denetimleri başarıyla geçerek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini aldı.  

Konu hakkında açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Ergün Demirhan, "Kalite Yönetim Sistemi (KYS) hizmetlerin daha verimli ve kaliteli hale getirilmesi amacıyla uygulanan bir yöntemdir. Bakanlığımızın belirlediği misyon ve vizyon çerçevesinde, insan odaklı çalışma ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık alanlarında hizmet kalitesinin arttırılması, kalite anlayışının yerleştirilmesi ve halkımıza uluslararası kalite standartlarına uygun olarak hizmet verilmesi amacıyla Kalite Yönetim Sistemini İl Müdürlüğümüzde hayata geçirdik. Kalite Yönetim Sistemi ile faaliyetlerin daha iyi planlanması, en uygun, en doğru ve en ekonomik çözümlerin en hızlı biçimde üretilmesiyle etkin bir yönetim sağlamış olacağız." dedi.

Demirhan, "Almış olduğumuz 'Kalite Yönetim Sistemi' belgesinin Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne hayırlı olması temennisinde bulunan Demirhan, son olarak emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler