Siirt Şirvan'da elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti

Siirt Şirvan'da elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti

​Siirt’te meydana gelen üç ayrı olayda elektrik akımına kapılan bir güvenlik korucusu ve bir inşaat iççisi hayatını kaybederken bir vatandaşta hafif şekilde yaralandı.

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Yağcılar köyü ile Pervari ilçesine bağlı Kilis köyünde, bir inşaat işçisi ile bir güvenlik korucusu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybederken, Kooperatif Mahallesinde evinin elektrik tamiratını yapan bir vatandaş ise hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, köylerinin yakınında bulun barajda jeneratör ile balık tuttuğu esnada elektrik akımına kapılan güvenlik korucusu Basri Korkulu (27), olayda ciddi bir şekilde yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı Korkulu'yu ambulansla Siirt Devlet Hastanesine getirdikleri sırada hayatını kaybetti.

İkinci bir vaka ise Şirvan'a bağlı Yağcılar köyünde 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi Kasım İzgü (43) demir döşeme işlemi esnasında inşaatın önünden geçen yüksek gelirim tellerine temas etmesi sonucu elektrik kamına kapıldı. İzgü'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Diğer bir olay ise 19.30 sıralarında meydana geldi. Evindeki elektrik arızasını onarmak isteyen Recep Şen (28), elektrik akımına kapıldı. Ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri, elektrik akımına kapılan Şen’i Siirt Devlet hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Şen’in hayati tehlikesi bulunmadığı, sadece tedbir amaçlı hastanede tutulduğu ve yapılacak tedavinin ardından taburcu edileceği öğrenildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.