Siirt’te hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Siirt’te hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Siirt’te 4 gün önce bir marketin cam kapısını kırarak hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

Siirt’te 4 gün önce Kooperatif Mahallesi'nde bir marketin cam kapısı kırılmak suretiyle içeri girilerek işyeri içerisinden kasa kısmında bulunan bir miktar bozuk para ve bir miktar sigaranın çalınması neticesinde hırsızlık yapan 3 kişii yakalanarak ceza evine teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 15 Ocak 2018 tarihinden Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir marketin giriş kapısının cam kısmı kırılmak suretiyle içeri girilerek işyeri içerisinden kasa kısmında bulunan bir miktar bozuk para ve bir miktar sigaranın çalınması neticesinde işyerinden hırsızlık olayı meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince KGYS (Mobese Kameraları), işyerleri ve kurumlar dâhil olmak üzere çok sayıda kamera incelenmesi suretiyle yapılan çalışmalar neticesinde; olayın failleri oldukları tespit edilen yaşı küçük şahıs A.A. yaşı büyük şahıslar Ö.B. ve H.E. yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi."

Açıklamanın devamında şüphelilerin marketten çaldıkları 251 paket çeşitli markalardaki sigaraların market sahibine teslim edildiği bildirildi.

İLKHA

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler