Siirt’te Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı

Siirt’te Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi siyasi parti il başkanlarıyla Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

Seçim günü ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirlerin görüşüldüğü toplantı, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Siirt’te seçime katılan siyasi parti il başkanlarının katılımı ile Valiliğin toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, Seçim Güvenliği ile ilgili olarak, bir hafta öncesinde de ilgili kurumların katılımı ile bir toplantı yapıldığını belirterek, “Seçimlerin, barış ve demokrasi içerisinde gerçekleşmesini arzu ediyoruz. Seçime girecek tüm partilerin seçim propagandası yaparken, birbirlerine karşı saygılı ve hoşgörülü davranması gerekiyor.” dedi.

Seçimlerin huzurlu, güvenli bir atmosferde yapılmasını hedeflediklerini belirten Vali Tutulmaz, seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbirinin alındığını, kamu düzenini ve esenliğini bozmaya yönelik hiçbir hukuk dışı eyleme asla izin verilmeyeceğini ifade etti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler