Siirt'te çÇalıntı malzemeleri internetten satmaya çalışan şüpheliler yakalandı

Siirt'te çÇalıntı malzemeleri internetten satmaya çalışan şüpheliler yakalandı

Siirt'te çaldıkları tespit edilen malzemeleri internet yoluyla satmaya çalışan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çaldıkları tespit edilen malzemeleri internet yoluyla satmaya çalışan 4 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Merkez Kayaboğaz köyünde M.G. isimli kişiye ait iş yerinden, maddi değeri yüksek, farklı boy ve ebatlarda toplam 138 metre bakır kablo ile bir koli 240'lık bağlantı pabucunun, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındığının bildirildiği açıklamada, olayla ilgili istihbari çalışmalar yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, "İstihbari çalışmalar neticesinde, sanal bir alışveriş sitesine fotoğrafları yüklenerek satışa sunulduğu tespit edilen bir koli 240'lık bağlantı pabucunun çalınan malzemelerden olduğunun tespit edilmesi üzerine, şüpheli F.K. isimli şahıs ile alıcı kılığına girilerek buluşma sağlandı. Şüpheliden alınan bilgiler doğrultusunda, çalıntı koli 240'lık bağlantı pabucu ve bir miktar bakır kablo ele geçirilmiştir. Şüpheli F.K'nın beyanı doğrultusunda olayla ilgili oldukları tespit edilen A.Y, M.A ve H.A isimli 3 şüpheli şahıs daha yakalanarak, olayla ilgili Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda soruşturma başlatılmıştır." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler