Siirt'te itfaiye 10 gün içerisinde 62 yangına müdahale etti

Siirt'te itfaiye 10 gün içerisinde 62 yangına müdahale etti

Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan itfaiye ekipleri, 10 gün içerisinde 62 yangına müdahale etti.

Siirt İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri anız yangınları, ev yangınları, bağ yangınları ve ahır yangınları olmak üzere birçok yangına müdahale ediyor. İtfaiye araçlarının giremediği yerlere ise İtfaiye erleri kendi imkânları ile müdahale ediyor.

Yangın ihbarı konusunda vatandaşların hassas davranmalarını gerektiği belirtilen İtfaiye Müdürlüğü vatandaşların yapmaları gerekenler konusunda şu açıklamada bulundu:

“Yangın çıktığı andan itibaren olayı gören vatandaşlarımız kesinlikle bize haber versinler. Bize ne kadar erken haber gelirse, olaya müdahale edebilme şansımız da o kadar artar. Müdahaledeki ilk amacımız can kaybının olmaması daha sonra da maddi kaybı önlemektir. İntikal esnasında çok fazla sıkıntı yaşamıyoruz. Vatandaşlarımızın ara sokaklarda yanlış park yapmaları bizi yavaşlatabiliyor. Bu konuda vatandaşlarımız hassas davranırlarsa, çalışmalarımız daha etkin olur.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.