Siirt'te kaldırımı işgal eden esnaflar uyarıldı

Siirt'te kaldırımı işgal eden esnaflar uyarıldı

Siirt şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnaflar uyarıldı.

Siirt'te yıllardır sorun teşkil eden kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. Güres, Aydınlar ve Cumhuriyet caddeleri başta olmak üzere ana arterlerde kaldırım işgali yapan esnaf uyarıldı.

Şehir merkezinde yıllardır sorun teşkil eden kaldırım işgallerini önlemek amacıyla başlattıkları denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Zabıta Müdürlüğü, şu açıklamalarda bulundu:

"Şehir merkezinde yıllardır sorun teşkil eden kaldırım işgallerini önlemek amacıyla denetimlerimizi aralıksız olarak sürdürme noktasında kararlıyız. Denetimler kapsamında pilot bölge olarak belirlediğimiz trafiğe kapalı ve şehrin en işlek caddesi olan Güres Caddesi ve diğer caddelerde kurallara uygun olmayan ve vatandaşları rahatsız eden gelişi güzel konulan masa ve sandalyelerin toplanacağını buradan belirtmek istiyoruz. İşgallere karşı il merkezinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda denetimlerinin sorun çözülene kadar devam edecek ve kurallara uymayan kahvehanelere de cezai işlemin uygulayacağız."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler