Siirt’te PKK’nin kış üslenmesi çökertildi

Siirt’te PKK’nin kış üslenmesi çökertildi

​Siirt'in Eruh ilçesi Şeyh Ömer Dağı bölgesinde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilirken, PKK’ye ait sığınaklar imha edildi.

Siirt'in Eruh ilçesi Payamlı köyü kırsalı Şeyh Ömer (Mişare) Dağı bölgesinde PKK’nin kış üslenmesi çökertildi. Düzenlenen operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilirken, PKK’ye ait sığınaklar da imha edildi.

Valilikten yapılana açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, Eruh İlçe Jandarma Komutanlıkları sorumluluk alanında yapılan PKK’nin kış üslenmesine yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, Operasyon kapsamında Payamlı köyü kırsalı Şeyhömer (Mişare) Dağı bölgesinde PKK tarafından kullanılan sığınak ve barınaklarda 13 adet kaşık, 3 çaydanlık, 2 tencere, 8 bardak, 5 kilogram zeytin, 2 balta, EYP yapımında kullanılan 7 adet pil bloğu, bir radyo, bir traş makinesi, 20 milimetre sera naylonu, bir kilogram çay, bir sırt çantası, yarım kilo tütün, bir kazma, 11 adet ilaç ve çok sayıda muhtelif yaşam ve tıbbi malzeme ele geçirildiği belirtildi.

Delil niteliği taşıyanlar malzemelerin yerinde imha edildiği belirtilen açıklamada, sığınak ve barınakların ise kullanılmaz hale getirildiği ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler