Siirt'te yol yapım çalışmaları esnafı canından bezdirdi

Siirt'te yol yapım çalışmaları esnafı canından bezdirdi

Siirt’te kimi mahallelerde devam eden yol yapım çalışmaları esnafı canından bezdirdi.

Siirt’in Evren Mahallesi Abdurrahman Kavak Caddesindeki esnaf, yol çalışmaları nedeniyle iş yapamadıklarını, çalışmaların bir an önce bitirilmesi gerektiğini söylediler.

Evren Mahallesi eski Kadın Doğum Hastanesinin aşağı kısmında başlayan yol çalışmaları esnafın yanı sıra mahalle sakinlerini de rahatsız ediyor.

Müşteriler dükkâna gelmez oldu

Yol yapımı nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti dile getiren Ahmet İmre, “Öyle bir kanal açmışlar ki benim müşterilerim artık dükkâna gelemez hale geldi. Araçlar yanaşamıyor. Ayrıca ne yolu yapıyorlar ne de mıcır döküyorlar. Dedik ki, geçici olarak araçlar gelsin artık, araç da gelmiyor. Dün de aradım yol çalışması yapan firmayı, 'niçin gelip yolu yapmıyorsunuz' diye, firma yetkilileri 'gelip yapacağız sizin için çalışıyoruz' cevabını verdiler. Bir aydır ben mağdur olduğumu söyledim gelip yapamıyorlar. Bir gün bu güzergâhta çalışıp başka gün diğer güzergâhta çalışıyorlar." dedi.

Bir başka esnaf ise  “Ramazan ayından beri kazı yapılmış. Önce doğalgaz kazısı sonra da yol yapımına başladılar. Çalışmaları biraz daha hızlandırsalar iyi olur. Esnaf olarak mağduruz. Müşteriler gelip oturamıyor. Bir an evvel bu tozdan kurtulmak istiyoruz." diye konuştu.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler