Silahlı çatışmanın ortasında kalan genç hayatını kaybetti

Silahlı çatışmanın ortasında kalan genç hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada arada kalan ve kurşunların hedefi olan 17 yaşındaki genç, başına aldığı kurşun ile olay yerinde hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Merkez sur ilçesi Arapşeyh mahallesinde dün gece iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada arada kalan ve kurşunların hedefi olan 17 yaşındaki İhsan M. adlı genç, başına aldığı kurşun ile olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre aralarında daha evvel husumet olan iki grup arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın yaşandığı olaylarda silahlar çekildi ve ateşlenen silahlardan birinden çıkan kurşun olay anında oradan geçen henüz 2 aylık evli olan İhsan M adlı genç başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

 

Olay mahalline gelen polisler görgü tanıklarının ifadesine başvurarak kaçan saldırganlardan peşine düşerken, yaşanan olaylarla ilgisi olduğundan şüphelenilen ve soyadı öğrenilemeyen İsmail adlı şahsın polis tarafından kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. – İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler