Silahlı saldırı olayının faili yakalandı

Silahlı saldırı olayının faili yakalandı

Van’da tartışma sonucu bir kişinin öldüğü silahlı saldırı olayının faili olan saldırgan yakalandı.

Van’ın Başkale ilçesinde tartışma sonucu uzun namlulu silah saldırısında bir kişinin öldürülmesi olayında, firari saldırgan yakalandı.

Van’da 04 Nisan 2018 tarihinde Başkale İlçesi Esenyamaç Mahallesi'nde Maktul A.K. isimli şahsın ateşli silah uzun namlulu ile öldürülmesi olayında, olayın firari şüphelisi B.K. ile ilgili olarak Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından, olayın firari şüphelisi olan B.K'in yakalanmasına yönelik olarak yaptıkları sokak ve kamera çalışmasında firari şüphelinin İlimiz İpekyolu İlçesi Halilağa Mahallesi'nde bulunan bir ikamette olduğunun tespit edilmesi üzerine, 16 Kasım 2018 günü görevlilerimizce yapılan operasyonda, B.K. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan B.K, Maktul A.K'in öz kardeşi olduğu ve miras meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucu uzun namlu silah kullanmak suretiyle öldürdüğünü ve olay sonrası firar ettiğini  beyan etmişti. Gözaltına alınan B.K. isimli şüpheli şahıs hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca "Kasten Adam Öldürme" suçundan tutuklandığı belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.