Silopi'de bedensel engelli öğrencinin karnesi evinde verildi

Silopi'de bedensel engelli öğrencinin karnesi evinde verildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bedensel engelli olan öğrencinin karnesi evinde verildi.

Bedensel engelli olan 11 yaşındaki öğrenci, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle karnesini evinde aldı.

Milli Eğitim Bakanlığının 'Evde Eğitim Hizmeti Programı'ndan yararlanan 11 yaşındaki bedensel engelli Enes Nart'ın karnesi, ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan tarafından evinde verildi.

Silopi ilçesinde bacağından doğuştan engelli olan Nart, Milli Eğitim Bakanlığının 'Evde Eğitim Hizmeti' Programı kapsamında derslerini başarı ile tamamlayarak teşekkür belgesini almayı hak kazandı.

Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen sınıf öğretmeni Muradiye Mıdık tarafından haftada 10 saat yüz yüze eğitim gören 5'inci sınıf öğrencisi Nart, derslerinde göstermiş olduğu başarıdan ötürü teşekkür belgesi aldı.

Önceliğin her zaman engellilerin olduğuna vurgu yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü Dayanan, ''Enes kardeşimiz de evde eğitim gören öğrencilerden birisidir. Bir dönem boyunca görevlendirilen öğretmenlerin çabaları sonucu Enes'imizin başarısını görmek, karnesini takdir etmek ve hak ettiği karnesini kendisine sunmak için buradayız. Bu konuda emeği geçen okul müdürümüze ve öğretmenine çok teşekkür ediyoruz. Özellikle çok teşekkür ediyoruz. Önceliğimiz her zaman bu kardeşlerimizdir. Bu kapsamda bugün de Enes kardeşimizin yanına geldik. İnşallah 2'nci dönem daha güzel bir şekilde, daha güzel başarılar bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Enes'in öğretmeni Muradiye Mıdık ise ''Enes benim öğrencim olduğu için çok şanslıyım. Onu çok seviyorum, tebrik ediyorum. Enes daha da başarılı olacak, inanıyorum inşallah.'' diye konuştu.

Karne dağıtım esnasında Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan'a şube müdürü Bilal Güngörmüş, okul müdürü Nurettin Koç, sınıf öğretmeni Muradiye Mıdık eşlik etti.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler