Silopi'de MHRS sistemi aktifleştirildi

Silopi'de MHRS sistemi aktifleştirildi

Şırnak'ın Silopi ilçe Devlet Hastanesinde MHRS sisteminin aktifleştirildiği bildirildi.

Silopi Devlet Hastanesi MHRS Birim Sorumlusu Hüsnü Acar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni aktifleştirdiklerini belirterek, "ALO 182'yi arayarak istediğiniz doktordan kolayca randevu alabilirsiniz." dedi.

Sağlık Bakanlığının bir hizmeti olan ve hastalara istediği hastane ve doktordan randevu alma imkanı sağlayan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) vatandaşlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Vatandaşlar, sistemi kullanarak işlemlerini kolayca halledip muayene için randevu alabiliyor

MHRS, hastane randevu alma sistemiyle hastanelerden randevu almak oldukça pratik. Hem online olarak hem de telefon kullanarak ulaşılabilen MHRS, hastane randevu alma sistemiyle istediğiniz hastanede istediğiniz doktora randevu alabilme şansınız bulunuyor.

Silopi Devlet Hastanesi olarak MHRS sistemine geçtiklerini ifade eden MHRS Birim Sorumlusu Hüsnü Acar, günlük her branştan 42 randevu alındığını belirterek, bu sistemle zamandan tasarruf edildiğini, doktor bekleme süresinin azaltıldığını ve kaliteli hizmet verildiğini söyledi.

MHRS ile yaşlı ve engelli vatandaşların hastaneye gitmeden evlerinden kolaylıkla randevu alabilmelerinin sağlandığını dile getiren Acar, "Vatandaşların hastanelere gelip muayene olamamaları riskini ortadan kaldırarak herkes için kaliteli hizmet anlayışını benimsiyoruz. MHRS projesiyle birlikte zamandan ve enerjiden tasarruf ediliyor. Vatandaş, hizmet alacağı sağlık kuruluşunun yanı sıra, hizmet almak istediği hekimi de seçme şansı veriyor." ifadelerin kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.