Silvan'da çatışmalar sonrası gerginlik devam ediyor video foto

Silvan'da çatışmalar sonrası gerginlik devam ediyor video foto

Silvan’da ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırılması sonrası olaylarda tahrip edilen araçlar caddelerden toplanarak şehir temizlenmeye başlandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşanan çatışmaların devam etmesinden dolayı ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu gün sabah saatlerinde sona erdirilirken, çatışmalarda zarar gören halka ait araçlar caddelerden kaldırılarak sokaklar temizlenmeye başlandı.

Çatışmaların yaşanması sonrası gergin saatlerin yaşandığı ve bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği ilçede bu gün sabah saatlerinde yasak kaldırılırken, ilçede gerginliğin halen devam ettiği belirtildi.

Silvan Tekel, Konak ve mescit mahallelerinde uygulanan sokağa çıkma yasağının kaldırılması sonrası büyük mağduriyet yaşayan esnaflar ise tahrip edilen dükkânlarını temizleyerek kepenklerinin açmaya başladı.

Esnaflar ve Silvan halkı olarak yaşanan çatışmalardan en büyük mağduriyeti kendilerinin yaşadıklarını belirten Silvanlılar, günlerdir kepenklerinin kapalı olduğunu, halkın Silvan’ı boşalttığını ve Silvan için gidişatın hiç te iyi gözükmediğini söyleyerek yaşadıkları sıkıntılara adeta isyan ettiler.

İlçe sabaha nispeten sakin başlarken, ilçede gerginliğin halen sürdüğü belirtildi.

İLKHA



























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler