Silvan'da kayıp olarak aranan çocuk İstanbul’da çıktı

Silvan'da kayıp olarak aranan çocuk İstanbul’da çıktı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde geçtiğimiz gün kaybolduğu belirtilen ve 4 gündür aranan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz İstanbul Beylükdüzü’nde görüldü.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hayvanları otlatmaya götürdükten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz, kaybolduğunun 4. gününde İstanbul Beylikdüzü’nde ortaya çıktı.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Diyarbakır Valiliği Yusuf Yılmaz isimli çocuğun, ailesi tarafından, kaybolduğu yönündeki ihbarından sonra 4 gün süresince Jandarma Komando ve Jandarma İç Güvenlik Birlikleri, Güvenlik Korucuları, AFAD ve UMKE görevlilerince bölgede arandığını, su altı dalgıç ekiplerince de sulama kanallarının kontrol edildiği belirtilerek, “Konu ile ilgili olarak ulusal düzeydeki basın yayın organlarında yer alan haberlere istinaden İstanbul İli Beylikdüzü İlçesindeki ticari işletmede çalışan duyarlı bir vatandaş tarafından AFAD’ın sosyal paylaşım sitesinde bahse konu çocuğun 03 Temmuz 2018 Salı günü Beylikdüzü-Beykent Minibüs durağında görüldüğü ve bir pastaneden yiyecek aldığı yönünde yazılı beyanda bulunulmuştur. İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi mülki sınırları içerisindeki bahse konu ticari işletmenin kamera kayıtlarının kayıp müracaatında bulunan anne Fatma Yılmaz’a izlettirilmesi neticesinde, Yusuf Yılmaz’ın 03 Temmuz 2018 Salı günü saat 11.30 itibariyle Beylikdüzü İlçesinde bulunduğu anne teşhisi ile sabit olarak tespit edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Kayıp Yusuf Yılmaz’ın Silvan İlçesi Çatakköprü Köyü ve mücavir alanında aranması çalışmalarına son verildiği belirtilen açıklamada, “Güvenlik güçlerince bulunmayı müteakip, ailesine teslim edilmesi hususunda ilgili makamlarla koordine kurulmuştur.” denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.