Silvan’da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Silvan’da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

​Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için alınacak tedbirlere ilişkin “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı.

Silvan’da 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzurlu bir ortamda geçmesi için alınacak tedbirlere ilişkin yapılan Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Kaymakamlık Hasuni Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Furkan Manav, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Oruç, İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, İlçe Seçim Kurulu yetkilileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

24 Haziran’da yapılacak seçimin Silvan’da huzur ve güven içerisinde tamamlanacağına inandığını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, seçimlerin hiçbir olaya meydan verilmeden tamamlanması, seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili hem vatandaşlara hem de amir ve memurlara büyük görev düştüğünü ifade etti.

Çelik, ayrıca, seçim sürecinde tüm kurumların gerekli tedbirleri almaları, eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi ve gerek vatandaşların gerekse kamu çalışanların her konuda bilinçlendirilmesi hususunda gerekli talimatları da verdi.

İLKHA

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler