Silvan’daki okullara bakım ve onarım

Silvan’daki okullara bakım ve onarım

​İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi merkez ve köy okullarının bakım ve onarım çalışmasını yapıyor.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, merkez ve köy okullarının bakım ve onarım çalışmasını yapıyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, belediye bünyesinde eğitime bu dönemde ciddi katkılar sunduklarını söyledi.

Çelik, "Okullarımıza basketbol ve voleybol sahaları planımız vardı. Bunları yaklaşık merkezde 8 tanesini bitirdik. Diğer okullarımızda yine voleybol basketbol sahaları oluşturma çabamız devam ediyor. Kırsal mahallelerimizde ve merkez okullarımızda spor malzemeleri, masa tenisi, basketbol potası, voleybol direği, voleybol filesi, satranç ve badminton takımları, formalar, futbol ve voleybol topları gibi spor malzemeleri katkısında bulunduk. Merkez ve kırsal mahalle okullarının bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin de katkıları ile okullarımıza 700 ton sıcak asfalt çalışması ve çevre düzenlenmesi çalışmaları, 20 tane merkez ve köy okulumuza 2 bin 700 litre boya dağıtımı, 8 merkez okulunun basketbol ve voleybol sahalarının oluşturulması 5 okulumuza satranç sınıfı çalışmalarını yaptık. Yapılan çalışmalarımızda kardeş belediyemiz Gebze’nin destekleri de oldu. Okullarımıza yönelik olarak çalışmalarımız devam edecektir." şeklinde konuştu.

İLKHA














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.