Şırnak 2015 kutlu doğum etkinliğine hazır

Şırnak 2015 kutlu doğum etkinliğine hazır

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Nuh Eğitim Der tarafından Cumartesi günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Nuh Eğitim Der tarafından 25 Nisan 2015 Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak Kutlu Doğum mevlit programı hazırlıkları tamamlandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Nuh Eğitim Der Başkanı Nurettin Tatar, son bir haftadır yaptıkları çalışmalarla Cumartesi gününe hazır olduklarını söyledi.

Son bir haftadır yoğun bir şekilde görevli arkadaşlarla hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini ifade eden Tatar   “ Son bir haftadır arkadaşlarımızla hummalı bir çalışma içerisine girdik. Bilbordlara ve şehrin görünür yerlerine afişlerimizi ve bez afişlerimizi astık. Son birkaç gündür anons aracımız da merkezde bulunan tüm mahalle sokakları ve civar köylerde Kürtçe/Türkçe anonslar yaparak, vatandaşlarımızı mevlit etkinliğine davet ediyor. Ayrıca mevlit günü vatandaşlara 5 bin CD dağıtacağız inşallah. Bu şekilde Şırnaklı Peygamber aşıklarına güzel bir etkinlik yaşatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Tatar  ayrıca , 25 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 13.00’da yapılacak mevlit programına tüm Peygamber aşıklarını etkinliğe beklediklerini sözlerine ekledi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.