Şırnak Valisi Uludere'de açılışlara katıldı

Şırnak Valisi Uludere'de açılışlara katıldı

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Uludere'de yapımı tamamlanan Kur'an Kursu ve cami ile spor kompleksi açılışını gerçekleştirdi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, beraberindeki 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanı Aydoğan Aydın ile birlikte bazı kamu binalarının hizmete açılışını yapmak üzere Uludere ilçesine geldi.

Şırnak Valisi Su, Uludere'de yapımı tamamlanan Kur'an Kursu ve cami ile spor kompleksi açılışını gerçekleştirdi.

Uludere ilçe Kaymakamı Halil Şıvgan tarafından karşılanan Vali Su ve beraberindekiler, ilk olarak Uludere spor kompleksi ve park açılışına katıldı. Vali Su, halı sahada çocuklarla top oynadıktan sonra onlarla bir süre sohbet etti.

Vali Su daha sonra merkezde yapımı tamamlanan Halid Bin Velid Camii, İlçe Kütüphanesi, İlçe Kur'an Kursu , müftülük sitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binalarının açılışına katıldı.

Vali Su, Kur'an tilaveti ile başlayan açılış programında davetlilere hitaben bir konuşma yapan Vali Su, yapılan hizmetlerin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Buradan Şenoba beldesine geçen Vali Su, beldede tamamlanan 200 kişilik öğrenci yurdunun açılışını yaptıktan sonra Şırnak'a döndü.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.