Şırnak'ta bir araçta meydana gelen patlamayla ilgili tutuklama

Şırnak'ta bir araçta meydana gelen patlamayla ilgili tutuklama

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 4 ay önce bir araçta meydana gelen patlamayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uludere'ye bağlı Yemişli köyünde 4 ay önce bir araçta meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan patlamayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Şırnak'ın Uludere ilçesi Yemişli köyünde bir araç içerisinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili İl jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Uludere ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 4 aylık yapılan çalışmaları sonucunda 25 Haziran 2016 tarihinde 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler Uludere Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilirken, aralarında hayatını kaybeden Ahmet Arteş'in oğlu M.A ve eşi Z.A'nın da bulunduğu 3 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Hatırlanacağı üzere, 09 Şubat 2016 tarihinde Şırnak'ın Uludere ilçesi Yemişli köyünde bir araç içerinde meydana gelen patlamada, Ahmet Arteş, Diyar Oslu ve Abdulkerim Oslu hayatını kaybetmişti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.