Şırnak'ta bir saatlik yağmur hayatı felç etti

Şırnak'ta bir saatlik yağmur hayatı felç etti

Şırnak'ta sabah saatlerinde yağan bir saatlik sağanak, hayatı olumsuz etkileyip altyapı sorununu ortaya çıkardı.

ŞIRNAK - Şehir merkezi, sabah saatlerinde etkili olan bir saatlik yağmurla su altında kaldı. Memur ve esnaf işe gitmekte zorlanırken, öğrenciler okula geç kaldı. Hayatın felç olduğu bir saatlik yağış, altyapı sorununu da gözler önüne serdi.

 

Sabah saatlerinde aracı olanlar zorla ilerlerken aracı olmayan vatandaşlar yaya gitmekte zorlandı. Öğrenciler yağmurun dinmesini beklerken okullarına geç kaldıkları görüldü. Bazı ev ve işyerlerinin sular altında kaldı.

 

Şırnak Devlet Hastanesi adeta göle dönerken yeni sayılabilecek sağlık kuruluşundaki çarpık plan ve kanalizasyon sorununu gün yüzüne çıkardı.

 

Yeni yapılan kurumların bir yağmurda bu duruma gelmesine tepki gösteren vatandaşlardan Halil Ercan, "Şırnak Devlet Hastanesi 2010 yılında yapılmasına rağmen şuan dökülüyor bunu yapan müteahhidi Allah’a havale ediyoruz. Bir yağmur yağdı ortalığın halini görüyorsunuz." dedi.

 

Eyüp Acet ise, Şırnaklıların bunu hak etmediğini ifade ederek, "Aynı plan ve proje hastanesi Şırnak ve Cizre’de yapılmış. Cizre’nin hastanesi dün yapılmış gibi ama buraya bakın her tarafı dökülüyor içerisi rezalet dışarısı rezalet halde. Bugün bir yağmur yağdı ortalık göle döndü Allah’tan Şırnak rampa bir yer yoksa hastalar boğulurdu. Hiçbir su gideri yapılmamış müteahhit en ucuza nasıl kapatırım derdine girmiş yazıklar olsun aldığı para haram olsun." diye tepkisini dile getirdi.     (Ekrem Payan - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler