“Siyasetçiler yıpratıcı değil yapıcı siyaset yapmalıdır”

“Siyasetçiler yıpratıcı değil yapıcı siyaset yapmalıdır”

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan HÜDA PAR Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Çalhan, siyasetçilerin yıpratıcı değil yapıcı siyaset yapması gerektiğini söyledi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına hız veren HÜDA PAR Kayseri milletvekili adayları esnafı ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

HÜDA PAR Kayseri milletvekili adayı Mehmet Çalhan ve beraberindeki heyet muhtar ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Çalhan, HÜDA PAR olarak Kayseri’de bulunan İldem, Hacılar, Mimsin, Beyazşehir, TOKİ mahallerindeki esnaf, muhtar ve STK’ları ziyaret ettiklerini belirterek, “Halktan güzel bir teveccüh aldık. Halkımız, fikirlerini en üst perdeden dile getirmesini bizden, partimiz HÜDA PAR’dan bekliyor. Diğer 9 adayımızla beraber Kayseri’de bulunan tüm ilçelerimizi dolaşarak esnafımıza, halkımıza ulaşmaya çalışacağız.” dedi.

Çalhan, devamla şunları söyledi:

“Ülke içinde ve dışında birçok sorun ve sıkıntılar mevcut. Bu sıkıntılar en çok esnafa yansımaktadır. Bizler, ülkede felaket tellalığı yapılmasını değil, bunların üstesinden hep birlikte gelinmesi gerektiğine inanıyoruz. Sonuçta hepimiz bu geminin içindeyiz. Gemi su alırsa herkes zarar görür. Onun için siyasiler, yıpratıcı siyaset yerine yapıcı siyaset yapmalıdır.” (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.