Siyasi belirsizlik vatandaşları endişelendiriyor

Siyasi belirsizlik vatandaşları endişelendiriyor

Genel seçimlerin üzerinden bir ay geçmesine rağmen, hükümet kurulamaması nedeniyle oluşan siyasi belirsizlik vatandaşlarda endişeye neden olmaya başladı.

Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan, piyasalardaki ekonomik durgunluğun artık aile yaşantısını etkilemeye başladığını ve bu nedenle mutsuzlar kitlesinin genişlediğini ve bunun büyük nedenlerden bir tanesinin siyasi belirsizlik olduğunu belirtti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Temsilcisi ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Okan Çalışkan, yaptığı açıklamada, Tarsus’ta her kesimde huzursuzluğun ve ümitsizliğin arttığını ve bunun en büyük etkeninin siyasi belirsizliklerle birlikte Tarsus’un yine gelecekte istihdama yönelik projelerinin hayata geçemeyecek endişesi olduğunu söyledi.

Çalışkan ayrıca, kredi kartı ile hayatını sürdürmeye çalışan bir toplumun bankalar arasında gidip geldiğini hatta aile büyüklerinden destek görmemeleri takdirde Tarsus’ta ciddi anlamda açlık sınırı altında yaşayan nüfusun fazlalaşacağına dikkat çekti.

Şuan binlerce kişinin aile büyüklerinden aldığı destek ve yardımla geçindiğini belirten Çalışkan, bir önlem alınmadığı takdirde vatandaşlar arasında sosyal endişelerin artacağını belirtti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.