Siyasi parti ve STK’ların ABD'nin şer planına tepkileri sürüyor

Siyasi parti ve STK’ların ABD'nin şer planına tepkileri sürüyor

​Siyasi parti ve STK’lardan ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etme teşebbüsüne tepkiler büyüyor.

ABD Başkanı Donald Trump'un, Kudüs'ü işgalci siyonistlerin "başkenti" olarak tanıması kararı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde siyasi parti İLE STK temsilcileri tarafından kınandı.

HÜDA PAR İlçe Başkanı Salih Gök, ABD Başkanı Trump’un, kararın skandal bir karar olduğunu, parti olarak sert bir şekilde tepki gösterdiklerini ve Dünya Müslümanlarının onurlu bir şekilde Trump’un kararına ve işgalci siyonistlere karşı meydanlara inmeleri gerektiğini belirtti.

HÜDA PAR olarak işgalci israilin varlığını gayrimeşru gördüklerinin altını çizen Gök, karar karşısında her Müslümanın vicdanen rahatsız olması gerektiğini çünkü Kudüs'ün, müminlerin ortak değeri olduğunu ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ilçe temsilcisi Bilal Aksoy ise, Kudüs’ü kesinlikle Yahudilere, siyonistlere, Amerikalılara ve emperyalist güçlere teslim etmeyeceklerini ve varoluşundan bu güne İslam’ın merkezi olan Kudüs'ün bundan sonra da ebediyete kadar İslam’ın merkezi olarak kalmaya devam edeceğini dile getirdi.

CHP ilçe başkanı Ümran Cengiz ise kararı parti olarak kınadıklarını ve bu konuda gereken neyse yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler