Siyer sınavı başvuruları uzatıldı

Siyer sınavı başvuruları uzatıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen ve son başvuru tarihi 25 Ocak olarak açıklanan 2015 Kutlu doğum siyer sınavı başvuru tarihi 28 Ocak'a uzatıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen ve son başvuru tarihi 25 Ocak olarak açıklanan 2015 Kutlu doğum siyer sınavı başvuru tarihinin 28 Ocak'a uzatıldığı bildirildi.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan yapılan açıklamada, "Bu yıl ki en son başvuru tarihini 25 Ocak 2015 Pazar günü olarak karar alınmış ve duyuru yapmıştık. Ancak, Peygamber sevdalılarından gelen yoğun talep ve katılım üzerine bu süreyi üç gün uzatma kararı aldık. Yani 28 Ocak 2015 tarihine kadar siyer sınavı için başvurular alınmaya devam edilecek." denildi.

 

Açıklamada ayrıca, üç kategoride yapılacak olan siyer sınavı için verilecek ödüller ilgili olarak ise şu bilgilere yer verildi:

Birinci Kategori -(18 Yaş ve üstü)- Türkiye geneli dereceye giren ilk 44 kişiye umre ödülü

İkinci Kategori -(14-17 yaş arası)- Türkiye geneli dereceye giren ilk üç kişi ve bir velisi ile birlikte umre ödülü

Üçüncü Kategori -(10-13 yaş arası)- Türkiye geneli dereceye giren ilk 10 kişiye tablet

Ayrıca il ve ilçe bazında dereceye girenlere çeşitli ödüllerimiz mevcuttur.

Peygamber Sevdalıları Platformu, bu sınavda yarışmaya girip dereceye girenler için Türkiye geneli ilk 50 kişiye umre ödülü ile ödüllendirecek."

 

Açıklamada son olarak, 2015 Yılı Kutlu doğum siyer sınavının 01 Şubat 2015 tarihinde yapılacağı belirtilerek yarışmaya katılacakları başarı dileğinde bulunuldu.  (İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.