Siyer Sınavına katkı sunanlara plaket verildi

Siyer Sınavına katkı sunanlara plaket verildi

Peygamber Sevdalılar Platformu, Mardin’in Yeşilli ilçesinde düzenlenen Siyer Sınavına katkı sunan kurumların yetkililerine teşekkür plaketi verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde 18 Şubat’ta “O’nu Oku, O’nu Yaşa” sloganıyla düzenlenen ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavına Mardin’den 14 bin kişi katıldı. Bunlardan 167’si ise dereceye girerek ödül almaya hak kazandı.

Mardin merkez ve ilçelerde düzenlenen sınava katkı sunan kurumları ziyaret eden Peygamber Sevdalılar Platformu Yeşilli Koordinatörü Metin Tekin ile beraberindeki heyet, siyer sınavına katkı sunan kurumları ziyaret ederek teşekkür etti. Tekin, kurum amirlerine ayrıca birer teşekkür plaketi takdim etti.

Tekin, “Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye Dost Der Yeşilli Temsilciliği olarak hedefimiz; okuyan, düşünen ve okudukları ile hayatına yön veren bireylerin yetişmesine vesile olmak, toplumun her kesimini son Peygamber Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) mesajı ile buluşturmak, örnek hayatının öğrenilmesi, öğrenileni kişinin kendi hayatına tatbikini sağlamak ve Allah'ın rızasını kazanmaktır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de 18 Şubat’ta ‘O’nu Oku, O’nu Yaşa’ sloganıyla ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı düzenlemiştik. Türkiye genelinde dereceye giren katılımcı kardeşlerimiz var. Özellikle 1. Kategoride Türkiye birincileri arasında yer alan Suriyeli kardeşimiz var. Kendisini ve diğer katılımcı kardeşlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. İlgilenen, emeği geçen, katkı sunan ve katılım gösteren herkese bütün arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Siyer Sınavı için okul tahsis eden Yeşilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müze, sınavda görev alan değerli hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.”

Teşekkür plaketi verilen okul müdürleri ve öğretmenler, çocukların Peygamber hayatıyla tanışmaları ve onun hayatını öğrenmeleri açısından düzenlenen bu sınavın önemli olduğunu belirterek, teşekkürlerini dile getirdiler. (M. Salih Keskin – İLKHA)













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.