Siyer Sınavı'nda dereceye girenler ödüllerine kavuştu

Siyer Sınavı'nda dereceye girenler ödüllerine kavuştu

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere ödülleri verilmeye başlandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Peygamber Efendimizin hayatının doğru anlaşılıp hayata tatbik edilmesi adına her yıl geleneksel hale getirerek düzenlediği Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere ödüllerini takdim etmeye başladı.

Bu kapsamda Sakarya Akyazı İlkokulunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ödül töreni sonrasında Peygamber Sevdalıları Vakfı adına konuşan Sakarya Umut-Der temsilcisi Faruk Kılıman, "Kaybedeni olmayan ve Efendimizin (Sallalahu Aleyhi Vesellem) hayatını öğrenme şerefine nail olmanın en büyük ödül olduğu bu yarışmada, başından sonuna kadar çok büyük bir heyecan yaşandı. Yarışmaya hazırlık sürecinde, yarışma esnasında ve sonrasında çocukların yüzlerinde oluşan heyecan ve mutluluk bizi fazlasıyla sevindirdi. İnsanlığın karanlık bir girdaba saplandığı, ahlaki ve manevi değerlerin can çekiştiği, ailelerin dağıldığı, toplumsal faciaların yaşandığı bir dönemde;  karanlığın yerini nura bıraktığı, toplumların huzur bulduğu, dertli simalarının yerini tebessüme terk ettiği bir anlayış yüklenen gençleri görmek bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir." dedi.

Kılıman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yarışmanın başından sonuna kadar her karesinde emeği olan özellikle Sakaryalı hemşerilerimize, bu hayırda öncülük yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı'na tüm içtenliğimizle teşekkür ediyoruz. Cenabı haktan bu tür hayırlı organizasyonların artarak devamını diliyoruz. Bu sene Sakarya ilimizde toplamda 10 kardeşimiz ödül kazandı.  Bu seneki siyer yarışmasında 1'inci kategoride soruların tümünü doğru yanıtlayan 4'üncü Sınıf öğrencisi Elif Cemre Coşkun kızımızı ve ödül kazanıp ilimizi en güzel şekilde temsil eden diğer yarışmacı kardeşlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.