Siyonist katiller Gazze'de büyük bir katliama hazırlanıyor

Siyonist katiller Gazze'de büyük bir katliama hazırlanıyor

Katil İsrail Gazze'ye yönelik saldırılarını genişletme kararı aldı. İsrail katil başbakanı Netanyahu hiçbir savaş hasarsız olmaz. Tünelleri yok edene kadar operasyonu sürdüreceğiz.ilk ve mecburi hedefimiz bu şeklinde tehditlerde bulunurken, İsraillilerin

Katil İsrail işgal güçlerinin Filistinli sivillere yönelik saldırılarını artırmasının ardından açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Filistin'e yönelik saldırılarını sürdüreceklerini söyledi. Netanyahu'nun açıklamasıyla eş zamanlı olarak, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını genişletme kararı aldığı bildirildi.

Netanyahu açıklamalarında, "Hiçbir savaş hasarsız olmaz. Tünelleri yok edene kadar operasyonu sürdüreceğiz. İlk ve mecburi hedefimiz bu. İsrail Gazze'deki tünellere yönelik operasyonlarını yürütüyor. Uluslararası toplumun birinci önceliği Gazze'nin silahsızlandırılması olmalıdır." ifadelerini kullandı. Netanyahu, ‘Gazze’yi silahlı gruplardan temizleme’ hamlesi olarak tarif ettiği operasyonlara son vermeyeceklerini söyledi. Netanyahu'nun bu açıklamaları ateşkes umutlarını da suya düşürdü.

KATİL NETANYAHU: İSRAİL HALKI UZUN SÜRECEK BİR SAVAŞA HAZIRLIKLI OLMALI

Netanyahu, açıklamasında İsrail halkından Gazze'de uzun sürecek bir savaşa hazırlıklı olmalarını istedi. Operasyonları Gazze’nin silahsızlandırılma süreci olarak niteleyen İsrailli lider, bölgeyi başta Hamas olmak üzere diğer silahlı gruplardan arındırmadan operasyonuna son vermeyeceklerini söyledi. Netanyahu, İsrail halkının operasyonlar boyunca azimli ve dayanlıklı olması gerektiğini belirtti.

Netanyahu, "Uluslararası toplum, Gazzelilere tünel yapsınlar diye çimento sokmamalı. İsrail halkının ölüm korkusu içinde yaşaması kabul edilemez. Uzun bir savaş olacak. Halkımızı ve ülkemizi koruyacağız." ifadeleriyle Gazze'ye yürüttükleri saldırıları savundu.

KATİL YALON DA TEHDİTLER SAVURDU

Netanyahu'nun yanı sıra katil İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon da bir açıklama yaptı. Yalon da saldırılarını şiddetlendirerek sürdüreceklerini söyledi.

Katil Yalon'un açıklamalarından satırbaşları;

"Çok sert saldırılarımız oldu ve olacak. Hamas'a ve Gazze'ye karşı cevabımız çok daha sert olacak. İsrail ordusu operasyonlarını genişletecek. Hamas komutanları hastane ve okulları kullanıyor, sivillerin arkasına sığınıyor. Hamas'ı, gelecekte bir daha silahlanamayacak şekilde yok edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler