Siyonistler Gazze`den sonra  İstanbul`u da arayıp tehdit ediyor!

Siyonistler Gazze`den sonra İstanbul`u da arayıp tehdit ediyor!

Gazze`ye büyük destek veren İHH israil`den tehdit telefonları almaya başladı. Vakıf aranan numaraları ifşa ederek büyük tepki gösterdi. israil ordusu Gazzelilere sabit telefonlardan arayıp tehdit etmişti.

Katil israil önce Gazzelileri sabit telefondan arayarak tehdit etti ardından Türkiye`yi. israil direnişi kırmak için her yolu deniyor.

Türkiye`deki telefonlar da tehditlerden nasibini aldı. Gazze saldırılarında israil`in hedefi haline gelen İnsani Yardım Vakfı (İHH) israil`den gelen telefonlar ile tehdit ediliyor. İHH Vakfı israil`den Vakfı arayarak küfür ve tahditler savuran o numaraları ifşa etti.

israil`in Gazze saldırıları artarak sürüyor. Ölü sayısı bini geçti. israil topyekün savaş için her yolu denemeyi sürdürüyor. israil ordusu Gazze saldırılarından önce Gazzelileri arayarak tehdit etmiş psikolojik olarak da bir operasyon sürdürmüştü. Son olarak İHH`nın santraline israil`den telefonlar gelmeye başladı. Tehdit ve hakaret içeren telefonlar için Vakıf yönetimi harekete geçti.  Yeni Şafak

İşte o numaralar 



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler