Siyonistler Suriye'ye saldırıda F-35 kullandı

Siyonistler Suriye'ye saldırıda F-35 kullandı

Siyonist işgal rejiminin bu ay başında Suriye'ye düzenlediği hava saldırılarında "hayalet uçak" F-35'leri kullandığı belirtildi.

İşgal altındaki topraklarda yayımlanan Haaretz gazetesine göre, terör rejimi bu ay başında Suriye'deki hedefleri "hayalet uçak" F-35'lerle vurdu.

Konu ile ilgili açıklama, terör çetesi komutanlarından General Amikam Norkin'den geldi. Norkin, F-35 savaş uçaklarıyla Suriye'ye 100'den fazla havadan yere füze fırlattıklarını söyleyerek "F-35 savaş uçakları Ortadoğu'da her noktaya uçuyor ve biz bu uçakları şimdiye kadar iki farklı cephede kullandık." şeklinde konuştu.

Siyonistler, 2010 yılının eylül ayında ABD'den her biri 110 milyon dolara mal olan 19 adet F-35 satın almıştı. Terör çetesi ordusunda 33 adet F-35 "hayalet uçak" bulunuyor.

F-35'ler Türkiye'nin de aralarında olduğu 9 ülke tarafından üretiliyor. Türkiye'nin sipariş verdiği 107 adet F-35'ten ikisini bu yıl teslim alması bekleniyordu. Ancak ABD'nin F-35 "hayalet uçak"ları Türkiye'ye göndermeyi geciktirdiği belirtiliyor. (İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler