Siyonistlerden Bahreyn Emiri'ne Ödül!

Siyonistlerden Bahreyn Emiri'ne Ödül!

Kısa bir süre önce Siyonist İsrail'e karşı verdiği amansız mücadele ile tanınan Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah'ı Parlamento kararıyla 'terör örgütü' ilan eden Bahreyn'e Hizbullah düşmanı Siyonistlerden ödül gecikmedi.

Bahreyn kralını ziyaret eden Amerikalı Haham Marc Schneier, siyonist rejim başbakanı Benyamin Netenyahu’ya çağrıda bulunarak “İsrail Hizbullah’ı terörist olarak tanımlayan Bayreyn’i açıkça takdir etmeli ve ortak düşman olan İran karşısında körfez ülkeleri ile stratejik ittifak kurmalı” dedi.

Netenyahu’nun Arap ülkelerini ziyaret etmesini isteyen Haham Marc Schneier, İran’ı “İsrail ve Sünni Müslümanların sıkıntısı” olarak tanımlayarak İsrail’in İran ve Hizbullah'a karşı Sünni müslümanlarla ititfak kurmasını istedi.

Haham Marc Schneier, “İsrail’in İran ve onun uydusu olan Hizbullah hakkındaki kaygılarını dile getiren körfez ülkeleri ile bir çeşit stratejik ittifak kurması için bir fırsat vardır” derken Schneier’i Manama’daki sarayında ağırlayan Bahreyn kralı Hamad bin İsa el Halife de haham ile aynı düşünceleri paylaştığını belirterek “ İran Bahreyn ve İsrail’in ortak düşmanıdır” dedi. (Kudüs Haber)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.