Siyonistlerin hava saldırısında bir Filistinli şehid oldu

Siyonistlerin hava saldırısında bir Filistinli şehid oldu

​İşgal rejiminin, Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında bir Filistinli şehit oldu.

Siyonist işgal rejiminin, Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında bir Filistinlinin şehid olduğu, bazı kişilerin de yaralandığı belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi, işgal çetesinin Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’nın kuzeyinde bir grup genci hedef aldığını, saldırıda bir gencin şehit olduğunu ve gençlerden bazılarının da yaralandığını bildirdi.

Filistin Sağlık Bakanlığı, işgal çetesini bu sabah Gazze Şeridi’nin kuzeyine düzenlediği saldırıda şehid düşen gencin 25 yaşındaki Naci Ez-Zeanin olduğunu açıkladı.

Bu arada, işgal çetesinin sözcüsü, işgal güçlerinin Gazze Şeridi’nde 20 hedefe hava saldırısı düzenlediğini, Bi’r Es-Seba’ya yapılan füze saldırısından İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın sorumlu olduğunu ve işgal ordusunun saldırılarının henüz sona ermediğini söyledi.

İşgal çetesinin yayınladığı bildirinin ardından siyonist rejime ait uçakların Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda bir tarım alanına iki kez saldırı düzenlediği bildirildi.

İşgalcilere ait uçakla, bu sabah erken saatlerde Gazze kentinin güneyindeki Ebu Cerad, Deir El-Belah’ın batısındaki Et-Tel, Beyt Lahiya’nın batısındaki El-Vaha alanları ile Gazze kentinin doğusundaki Ez-Zeytun Mahallesi’nde bir alanı, Han Yunus’taki bir tarlayı ve Rafah’taki bir alanı hedef almıştı.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Rafah’a düzenlenen saldırıda üç kişinin yaralandığını, Gazze Şeridi’nin orta kesimini hedef alan saldırılarda ise ölen ya da yaralanan olmadığını açıklamıştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.