SMMMO’da kongre heyecanı

SMMMO’da kongre heyecanı

Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası Başkanı Nurullah Budak, güven tazeledi.

Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odasının 22.Olağan Genel Kurulu, İSMMM Odası Başkan Yardımcısı Cemile Kuzu, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin ve oda üyelerinin katılımıyla Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası Toplantı salonunda yapıldı.  

Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye’de bütün kurumlarla ilişkili olan Mali Müşavirlerin, güçlerini hissettirmeleri ve gücün farkındalığının yaratılması noktasında üst birliğimiz olan TÜRMOB’un öncülük etmesi gerekmektedir. 

Daha sonra Mardin-Şırnak SMMM Odası’nın 22.Olağan Genel Kurulunda Nurullah Budak’ın grubu tarafından hazırlanan ve tek liste ile yapılan seçimlerde, Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası Başkanlığına Nurullah Budak ve ekibi tekrar seçildi.

Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası Başkanı Nurullah Budak, “Yönetim kuruluna seçildiğimiz 9 Haziran 2013 tarihinden bu yana geçen üç yıllık görev süresince, odamızın kurumsal kimliğini ön plana çıkarmaya çalıştık, Üyelerimize yönelik ciddi bir eğitim çalışması yaptık, görev süremiz boyunca üyelerimize ziyaretlerde bulunduk, görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.