"Sokak Sağlıklaştırması Projesi"nin açılışı yapıldı

"Sokak Sağlıklaştırması Projesi"nin açılışı yapıldı

Yaklaşık 4 aydır yapımı tamamlanarak bitirilen "Sokak Sağlıklaştırması Projesi",Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açılışı yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, birtakım temaslarda bulunmak için Bitlis’e geldi.

Valilik ziyaretinin adında Özhaseki, Valilik Toplantı Salonu’nda, belediye başkanları ve kaymakamlarla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Bakan Özhaseki, beraberindeki heyetle birlikte, yaklaşık 4 aydır yapımı devam ederek, tamamlanan "Sokak Sağlıklaştırması Projesi"nin açılışına katıldı.

Özhaseki, açılış kurdelenin kesilmesinin ardından, çarşı merkezi esnafını ziyaret ederek, 867 yıllık Merkez Ulu Camii’nde namaz kıldı. Kılınan namazın ardından Özhaseki, Bitlis’in yöresel yemeklerinden olan Büryan Kebabını yedi.

Daha sonra Bakan Özhaseki, partisinin Aralık İl Meclisi toplantısına katıldı. Burada muhalefete yüklenen Özhaseki,  PKK, FETÖ ve diğer örgütlerin verdiği tahribata değinerek, "17-25 bir algı operasyonu. Efendim, 'hırsızlık var; mani oluyoruz!'  Dert o değil. Ne kadar hırsızlık yapan varsa, devletin malını çalan varsa, Allah belasını versin. Buna yürekten amin diyelim. Hiçbirisine göz dikme hakkımız yok. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Ancak bunu bahane ederek, devletin başına çörek örmek isteyenlerin de Allah belasını versin. Buna da amin diyelim." dedi.  (Şükrü Tontaş- İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.