Solhan'da çocuk polikliniğini çizgi karakterlerle süslediler

Solhan'da çocuk polikliniğini çizgi karakterlerle süslediler

Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Solhan Devlet Hastanesi'ndeki Çocuk Polikliniğini çizgi karakterlerle süsledi.

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda okuyan öğrenciler, farkındalık olsun diye Solhan Devlet Hastanesindeki Çocuk Polikliniğini çizgi karakterlerle süsledi.

Projeden Sorumlu Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Vildan Burulday, "Hastaneler her zaman çocukların korkulu rüyası olmuştur. Bizler de bu korkuyla büyüdüğümüz için hastane ortamlarını daha eğlenceli alanlara dönüştürerek, çocuklardaki bu psikolojik baskıyı ortadan kaldırmayı hedefledik ve çok olumlu sonuçlar aldık." dedi.

Üniversite öğrencisi Cansu Koç da şunları söyledi: "Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Öğrencileri olarak hastanede çocuk polikliniğindeki duvarlara çizgi film karakterleri çizme projesini başlattık. Bu proje çerçevesinde çocukların gönlünü fethettiğimizi düşünüyoruz. Çalışmamıza başlarken çocukların ve ebeveynlerin yüzündeki o tebessümü gördükçe daha azimli çalışmaya başladık. Çalışma süresi boyunca bize her konuda yardımcı olan Hastane Sağlık Birimleri Müdürü Hamit Coşkun'a, bizlere bu çalışmayı öneren Vildan Hoca'ya, hastanede çalışan görevlilere ve ebeveynlerin bize gösterdiği ilgiden dolayı hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışmamızın sonunda çocukların yüzündeki tebessümle biz de mutlu olduk. Önemli olan da bu çocukların yüzündeki tebessümün hiç eksik olmamasıdır. Dolayısıyla her şey çocuklar için olsun dedik."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler