Solhan'da Kur'an kursunda okuyan miniklerin karne heyecanı

Solhan'da Kur'an kursunda okuyan miniklerin karne heyecanı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde okuyan 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri karne heyecanı yaşadı.

Bingöl'ün Solhan ilçesinde 15 Temmuz Kur'an Kursunda okuyan 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, karne heyecanı yaşadı.

Kursta okuyan 4-6 yaş arasındaki öğrenciler karnelerini Solhan İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı törende aldı.

Karne programı sonrasında konuşan Solhan İlçe Müftüsü Osman Numanoğlu, 15 Temmuz Kur'an Kursunda okuyan 4-6 yaş öğrencilerin ilk kez karne heyecanı yaşadıklarını söyledi.

"Çocuklarımızı değerlerimize bağlı olarak yetiştirmek en büyük hedefimiz olmalıdır"

Numanoğlu, "2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur'an kursunda eğitim gören öğrencilerimize karne verilmesi programına katılan Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş beye, Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız beye, AK Parti Solhan İlçe Başkanı Sayın Nihat Doğu beye, öğrenci velilerine, basın mensuplarına ve öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Kursumuzun öğrencilerimize, ailelerine ve milletimize faydalı olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Bir toplumun en önemli sermayesi insan olduğuna göre, çocuklarımızı değerlerimize bağlı ve zamanın gereklerine göre yetiştirmek en büyük hedefimiz olmalıdır. Bu hedefimize ulaşmak için küçük çocuklarımıza yönelik olarak açmış olduğumuz bu kursumuzun, eksikliklerini de gidererek daha bir iyi eğitim verme gayreti içinde olacağımızı velilerimizin de bilmelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.