Sosyal Antropolog-Yazar Suat Turgut öğrencilerle buluştu

Sosyal Antropolog-Yazar Suat Turgut öğrencilerle buluştu

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okullara dağıtılan kitapların yazarı Sosyal Antropolog-Yazar Suat Turgut öğrencilerle buluştu.

Yenişehir Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında Öğrencilere Ücretsiz 500.000 Kitap Dağıtıldı

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal’ın talimatıyla Yenişehir Değerler Eğitimi kapsamında ilçemizdeki okullarda okuyan öğrencilere 500.000 kitap ücretsiz dağıtıldı. Yenişehir Değerler Eğitimi Projesinin bir parçası olarak ilkokul ve lise öğrencilerine dağıtılan kitapların muhteviyatı geleceğimiz olan çocuklarımıza milli, manevi ve ahlaki bir duruş kazandıracak önemli bilgiler içermektedir.

Sosyal Antropolog-Yazar Suat Turgut Öğrencilerle Buluşuyor

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okullara dağıtılan kitapların yazarı Sosyal Antropolog-Yazar Suat Turgut öğrencilerle buluştu. Kitaplarında tarihimizin gerçek kahramanlarına yer veren yazar, gerçek kahramanlarımızı gençlerimizin rol model alacakları şekilde resimli roman haline getiriyor. Yenişehir Değerler Eğitimi Projesi kapsamında öğrencilerle buluşan yazar yaklaşık 20 yıllık bir çalışmanın ürünü olan kitapları hakkında konuştu. Söyleşinin ardından Turgut öğrencilere kitaplarını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.