Soygun olayları güvenlik kamerasında

Soygun olayları güvenlik kamerasında

Mersin’de petrol istasyonlarında soygun gerçekleştirdikleri iddia edilen 5 kişi yakalandı.

Mersin’de pompalı tüfek ve kesici alet ile petrol istasyonlarındaki marketlerde soygun gerçekleştirdikleri iddia edilen 5 kişi yakalandı. Hırsızlık olayları ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

 

Edinilen bilgiye göre 13 Aralık’ta Tece Beldesi, 20 Aralık’ta Akbelen Mahallesi ve 27 Aralık’ta Okan Mercezi Bulvarı üzerindeki petrol istasyonlarında bulunan marketlerde pompalı tüfek ve kesici aletler ile kasiyerleri etkisiz hale getirerek raflarda bulunan sigara ve yazar kasalardaki paraları gasp eden 5 kişinin yakalandığı bildirildi.  

 

Petrol istasyonlarda bulunan güvenlik kamerasını inceleyen polis, gasp olayları ile ilgisi olduğu iddia edilen İ.Ş. (22), A.G. (17), B.M. (22), O.U. (22) ve Y.Ç.’yi gözaltına aldı.

 

Şüphelilerden İ.Ş, A.G. ve B.M. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken zanlılardan O.U. ve Y.Ç. ise emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların 9 bin liraya yakın para ve 100 karton sigara çaldıkları belirlendi.

 

Zanlıların hırsızlık olaylarını çalıntı araçlar ile yaptığı, çalınan araçların ise hırsızlık olayından sonra tekrar yerine bırakıldığından dolayı sahiplerinin farkına varmadığı belirtildi.

 

Zanlılardan İ.Ş.’nin evinde yapılan aramalarda ise çok sayıda çalıntı ehliyet ve cep telefonu ele geçirilirken 6 ayrı hırsızlık olayının da aydınlatıldığı belirtildi.  (Osman Öksüz- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.