Söz Ve Kalem Dergisi Mayıs Sayısı Çıktı

Söz Ve Kalem Dergisi Mayıs Sayısı Çıktı

İnternet üzerinden yayın yapan Aylık Gençlik ve Kültür Dergisi Söz ve Kalem dergisinin Mayıs sayısı çıktı.

Dergide bu ay Bilge Gençlik kulübünün Dicle Üniversitesi’nde düzenlediği kutlu doğum etkinliğinde yaşanan olaylar konu edinilirken, Dicle Üniversitesi Bilge Gençlik Kulübü Başkanı İlyas Kaya ile de bir röportaj gerçekleştirilmiş.

Söz ve Kalem Dergisi yazarlarından Abdusselam DURGUN, “Bilge Gençliğin Şahsında Mücadele ve Davet” başlığında bir yazı kaleme alırken, M. Akif TUNA eğitim ile alakalı yazılarına bu ay Hz. Peygamberin (sav) Eğitim Metodlarını anlatan bir yazı ile devam etmiş.

BDP/PKK yanlıları tarafından 5 Mayıs 2011’de katledilen Şehit Ubeydullah Durna’yı unutmayan Söz ve Kalem Dergisi yazarlarından Bedir KARAKAYALI, Ubeydullah Durna’ya ithafen yazmış olduğu şiiri okurlarıyla paylaşırken, Esra AKIN ise şehide ithafen bir makale kaleme almış.

Dergide Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen şiir ve makale yarışmasında birinci olan “Gönlümün Mihrabı” şiiri de Söz ve Kalem Dergisi okurlarıyla paylaşılmıştır. Derginin tamamını pdf olarak indirmek veya okumak için www.sozvekalem.com adresinden faydalanılacağı gibi her türlü görüş, öneri, makale ve şiir paylaşımı için dergi@sozvekalem.com adresine mail atılabilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.