Spor yaşam kalitenizi artırır

Spor yaşam kalitenizi artırır

​Gaziantep’te “Sağlıklı Yaşam İçin Her Gün On Bin Adım Atın” sloganıyla yüzlerce kişinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

Gaziantep’te, merkez Şahinbey Belediyesi tarafından “Sağlıklı Yaşam İçin Her Gün On Bin Adım Atın” sloganıyla bir yürüyüş düzenlendi.

“Sağlıklı Yaşam İçin Her Gün On Bin Adım Atın” sloganıyla hareket ettiklerine dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla haftalık yürüyüş programlarını sürdürmeye devam ettiklerini söyledi.

Kavaklık Parkı’nda düzenlenen yürüyüşe katılan vatandaşlar, ellerinde “Her Gün 10 Bin Adım”, "Rahat Bir Nefes İçin Hareket Zamanı", "Spor Yap Sağlıklı Kal" mesajları taşıyan pankartlarla sporun önemine dikkat çektiler.

Yürüyüşün ardından bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Sağlığınız için Her Gün 10 bin Adım’ yürüyüşü düzenlediklerini söyledi.

“Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerden oluşur” ilkesiyle hareket ettiklerini ifade eden Tahmazoğlu, spor yapmanın sağlıklı bir toplum için çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Sağlıklı bir yaşam için spor şarttır. Vatandaşlarımızın ve bizlerin sporu hayatımızın bir parçası haline getirmemiz gerekiyor. En azından yürüyüş yapıp ve her günde on bin adım atarak sağlıklı kalabilir ve hayatımızı daha kaliteli bir yaşama dönüştürebiliriz. Aynı zamanda da fazla kilolarımızdan ve birçok hastalıktan da spor sayesinde kurtulabiliriz.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.