STK’lardan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek

STK’lardan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek

​HÜDA PAR tarafından Diyarbakır’da düzenlenecek olan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine STK’lar destek açıklamasında bulundu.

HÜDA PAR tarafından Diyarbakır İstasyon Meydanında pazar günü düzenlenecek olan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine sivil toplum kuruluşlarından destek geldi.

Çeşitli alanlarda faaliyet yürüten İlim-Der, Yetimler Vakfı, Yusufi-Der ve Köy-Der’in yöneticileri basın açıklamasıyla mitinge destek açıklamasında bulundular.

Köy-Der binasında bir araya gelen dernek yöneticileri adına basın açıklamasını İlim-Der Başkanı Yusuf Keşli okudu.

Tüm üye ve gönülleriyle pazar günü düzenlenecek olan mitinge destek vereceklerini ifade eden Keşli, emperyalist Amerika’nın kararını tanımadıklarını belirtti.

Kudüs’ün ümmetin başkenti olduğuna vurgu yapan Keşli, “Malumunuz olduğu üzere müminlerin göz bebeği, ilk kıblemiz Mescid-İ Aksa’mızın bulunduğu etrafı mübarek ve emin kılınmış Kudüs şehri bugüne kadar birçok mazlum ve mustazaf halkın kanının akmasına direk veya dolaylı vesile olan Donalt Trump tarafından sözde katil siyonist israilin başkenti ilan edilmiştir. Müslümanlar olarak bu kararı kabul etmiyor ve kınıyoruz. Kudüs İslam ümmetinin başkentidir ve daima öyle kalacaktır. Dünyanın her yerinde elhamdülillah Müslümanlar ayağa kalmış bu kararı kınıyorlar ve Kudüs’ü canları pahasına müdafaa ediyorlar. Diyarbakır’da 17 Aralık Pazar günü saat 13.30’da İstasyon Meydanında HÜDA PAR’ın düzenleyeceği ‘Kudüs’e sahip çıkıyoruz’ temalı bir miting olacaktır. Bizler İlim-Der, Yetimler Vakfı, Yusufi-Der, Köy-Der olarak yapılacak mitinge tüm üye ve gönüllülerimizle destek verdiğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz ve tüm Diyarbakır halkını pazar günü saat 13.30’da İstasyon Meydanında HÜDA PAR’ın düzenleyeceği ‘Kudüs’e sahip çıkıyoruz’ mitingine davet ediyoruz.” dedi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.