Sudan Halk Kongresi Partisi’nden HÜDA PAR’a ziyaret

Sudan Halk Kongresi Partisi’nden HÜDA PAR’a ziyaret

Sudan Halk Kongresi Partisi lideri İbrahim Senusi ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü.


Sudan Halk Kongresi Partisi lideri Hasan Turabi’nin vefatının ardından genel sekreterliğe getirilen İbrahim Senusi beraberindeki heyetle, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu İstanbul İl Başkanlığı binasında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İslamî partiler arasındaki görüşmelere çok büyük önem verdiklerini belirterek bu tür ziyaret ve temasların daha sık yapılması gerektiğini söyledi.

Yapıcıoğlu; “Bu vesileyle bir kez daha Şeyh Hasan Turabi’nin vefatı dolayısıyla taziyelerimi sunuyorum.” dedi

HÜDA PAR ile görüşmelerinden dolayı kendilerinin de mutlu olduğunu belirten İbrahim Senusi, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin’in, vefat eden liderleri Hasan Turabi’nin taziyesine katılmak için Sudan’a geldiğini hatırlatarak, bu çok değerli davranışlarından dolayı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na teşekkür etti.

İslami partiler arası birlikte hareket etme ve tecrübe paylaşımının ehemmiyeti üzerine konuşulan ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, Türkiye ile Sudan arasındaki ilişkiler üzerine konuşuldu. (Ahmet Karakaş- İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler