Sulama kanalına düşen çocuk boğuldu

Sulama kanalına düşen çocuk boğuldu

​​Şanlıurfa’da bir çocuk, sulama kanalına düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesinde, DSİ'ye ait sulama kanalı kenarında oynayan bir çocuk, kanala düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye bağlı Keserdere Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evlerinin yakınında bulunan DSİ'ye ait sulama kanalı kenarında oynayan Emrullah İlan (6) bir anda dengesini kaybederek kanala düştü.

Küçük çocuğun kanala düştüğünü gören çevredekilerin haber vermesi üzerine, olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından çocuğu kurtarmak için çalışma başlatıldı.

Dalgıçların da katıldığı arama çalışmaları sonucunda küçük İlan’ın cesedi düştüğü yerin yaklaşık bir kilometre ilerisinde bulundu.

Kanala düşen küçük çocuğun cesedinin cansız bir şekilde çıkarıldığını duyan aile, sinir krizi geçirirken, küçük çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Şanlıurfa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından küçük çocuğun cenazesi ailesine teslim edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler