Sulama kanalına giren çocuk boğuldu

Sulama kanalına giren çocuk boğuldu

Şanlıurfa'da serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalına giren 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesinde serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalına giren 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye bağlı, Şeyhçoban Mahalle’sinin yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sıcaktan bunalan Uveys Hamadi (12) serinlemek için evlerinin yakınında bulunan DSİ'ye ait sulama kanalına girdi.

Bir süre kanalda yüzen Hamadi, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Hamadi, akıntıya kapıldığını gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından Hamadi’yi kurtarmak için çalışma başlatıldı.

Dalgıçların da katıldığı arama çalışmaları sonucunda Hamadi, cesedi cansız bir şekilde bulunarak, girdiği kanaldan çıkartıldı.

Hamadi’nin kanalda boğulduğunu duyan ailesi sinir krizi geçirirken, Hamadi’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Şanlıurfa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Hamadi’nin cenazesi ailesine teslim edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.