Süleyman Soylu, Şanlıurfa'da bilgilendirme toplantısı yaptı

Süleyman Soylu, Şanlıurfa'da bilgilendirme toplantısı yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin 5. Olağan Kongre Toplantısı öncesi Şanlıurfa'ya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

ŞANLIURFA - AK Parti’nin 5. Olağan Kongresi öncesi bilgilendirme toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partilileri bilgilendirdi.

 

Toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ve birçok partili katıldı.

 

Basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu toplantıya dair kısa bir açıklama yaptı. 

 

Büyük hedeflerinin olduğunu söyleyen Soylu, “Yeni Türkiye için yeni anayasa hedefimiz var. Yeni Türkiye için çözüm sürecinin tam anlamıyla sona erip, başarıyı elde etmesi için hedeflerimiz var. Yeni Türkiye’de ekonomide, demokraside ikinci sıçramayı yapma hedefimiz var. Hedeflerimizden birisi de Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ülkesinden birisi yapmaktır. Bunu hep birlikte yapacağız.” dedi. İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler