Suriyeli anne ile çocuğu evde ölü bulundu

Suriyeli anne ile çocuğu evde ölü bulundu

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e yerleşen Suriyeli iş adamının eşi ve oğlu evde ensesinden vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 49 yaşındaki Suriyeli bir anne ile 13 yaşındaki çocuğu kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle evlerinde enselerinden tabancayla vurularak öldürülmüş bir halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde bir sitenin 5'inci katında meydana gelen olayda, akşam saatlerinde Suriyeli iş adamı Ali Nour’un evine ziyarete gelen akrabaları Suriye uyruklu Ghada Shekhousi (49) ile 13 yaşındaki oğlu Muhammed Nour’un cesedi ile karşılaştı.

Suriyeli ailenin yakınları durumu ilk olarak baba Ali Nour'a bildirdi. Olaydan bir süre sonra eve gelen baba Ali Nour, evinin kapısını açtığında oğlunu ve eşini kanlar içinde yatarken buldu. Suriyeli iş adamı Ali Nour'un haber vermesiyle olay yerine  polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Suriyeli anne ve oğlunun öldüğünü belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede anne ile oğlunun enselerinden silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler Suriyeli anne ve oğlunu öldüren kimliği belirsiz kişi ya da kişileri tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Suriyeli anne ile oğlunun cesedi, Cumhuriyet Savcısı tarafından  evde yapılan incelemenin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu  morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler