Suriyeli anne-oğul cinayetinde 4 gözaltı

Suriyeli anne-oğul cinayetinde 4 gözaltı

Gaziantep’te evlerinde enselerinden tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunan Suriyeli anne ile oğlu cinayeti ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 49 yaşındaki Suriyeli bir anne ile 13 yaşındaki çocuğu kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle evlerinde enselerinden tabancayla vurularak öldürülmüş bir halde bulundu.

Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde bir sitenin 5'inci katında dün meydana gelen olayda, Suriyeli iş adamı Ali Nour’un eşi Ghada Shekhousi (49) ile 13 yaşındaki oğlu Muhammed Nour, enselerinden tabancayla vurularak öldürülmüş bir halde bulundu.

Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalananlardan 3 kişi Gaziantep’te yakalanırken, 1 kişi de Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yakalandığı belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ‘Bıçakla adam öldürme’ olayının failleri olduğu tespit edilen ve Suriyeli anne ile oğlu cinayeti ile ilgili yakalanan M.A, H.R, K.B. ve M.H isimli şüpheli şahısların, gerekli yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecekleri bildirildi.

M.A, H.R. ve K.B. isimli şüpheli şahıslar Gaziantep İl merkezinde yakalanırken, diğer M.H isimli şüpheli şahsın ise Cinayet Büro Amirliği görevlilerince Hatay İli Dörtyol İlçesi’nde yakalandığı öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.